This is custom heading element

Miodowy Piecyk to neapolitańska pizzeria umiejscowiona w kulinarnym sercu Krakowa, która porwie Cię w podróż wokół nieskończonej ilości kombinacji włoskich smaków.
Czekamy na Ciebie w miejscu, które rozgrzeje Cię od środka ciepłym wystrojem i widokiem płomieni próbujących wydostać się z kamiennego pieca. Nasza otwarta kuchnia pozwoli Ci na podglądanie przygotowywanego dla Ciebie dania i, mamy nadzieję, wzmocni Twoje kulinarne doznania.
Jeśli już o doznaniach mowa, tutaj również nic nie zostawiamy przypadkowi. Produkty których będziesz miał okazje skosztować sprowadzane są z Włoch – od pomidorów specjalnej odmiany ‚San Marzano’ po mozzarellę ‚di Bufala Campana’ wytwarzanej z mleka czarnych bawolic. Właśnie tymi składnikami ozdabiamy naszą Margheritę. Wszystko to z certyfikatem DOP – certyfikatem pochodzenia produktu, który idzie w parze z najwyższą jakością.
Pragniemy, żeby Twoja wizyta stała się dla Ciebie czymś więcej niż wieczorem w restauracji. Mamy nadzieję, że z nami rozpoczniesz przygodę odkrywania włoskich specjałów, która stanie się Twoją życiową pasją!